Delta Lloyd Uitvaartverzekering

Delta Lloyd Uitvaartverzekering

De begrafenisverzekeraars  die je op deze site kunt vergelijken zijn: Monuta, Nuvema, DELA, Yarden en Ardanta. Deze begrafenisverzekeraars bieden verschillende uitvaartverzekeringen aan. Er zijn verschillende typen begrafenisverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen een bedrag in geld te verzekeren, dit noemen we een kapitaalverzekering. Ook is het een optie om een dienstenpakket samen te stellen, dit noemen we een verzekering in natura. Ook kan er een combinatieverzekering worden gekozen, waarbij zowel diensten als een geldbedrag gedekt wordt. Als laatste is het een optie een overlijdensverzekering af te sluiten.

[su_button url=”/” target=”self” style=”default” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” onclick=”” rel=”” title=”Delta Lloyd Uitvaartverzekering” id=”” class=””]Nu 121 Uitvaartverzekeringen Vergelijken? Klik Hier![/su_button]

Speciale wensen uitvaartverzekering

Veel mensen hebben specifieke wensen voor een uitvaart. Hier wordt in deze vergelijker geen rekening mee gehouden. Wel is het bij de meeste begrafenisverzekeraars mogelijk om tot een bepaalde hoogte zelf de verzekering in te vullen, zodat de verzekering altijd op maat is voor de persoonlijke wensen.

Voor deze informatie is er voor iedere verzekeraar een eigen pagina aangemaakt. Hier vind je informatie over de verzekeraar. Op deze pagina vind je ook de voor- en nadelen van de verzekeraar terug. De verzorging van de uitvaart kan in sommige gevallen ook geheel door de verzekeraar geregeld worden. Vaak zijn er echter wel een aantal zaken die je nabestaanden zelf moeten regelen, zoals de begraafplaats en de betaling van grafkosten. Wil je alles zelf regelen? Dit kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de eigen wens en verzekeraar wordt hiervoor vaak een meerprijs gerekend.

uitvaartverzekering aanbieding

Hoogte premie uitvaartverzekering

De premie die je gaat betalen hangt met name af van je leeftijd. Wanneer iemand van 20 jaar oud een uitvaartverzekering afsluit, betaalt deze persoon vaak veel minder premie dan iemand van 70. Dit omdat de persoon van 20 in de meeste gevallen veel meer jaren premie gaat betalen dan de persoon van 70 jaar oud. Gemiddeld betaalt iedere verzekerde op deze wijze evenveel premie gedurende zijn of haar leven.

Met het oog op de vaste lasten is het echter wel goed om de uitvaartverzekering op jonge leeftijd af te sluiten. De maandelijkse premie bedraagt dan slechts enkele euro’s per maand.

 

Kies een begrafenisverzekering die bij je past

Met onze vergelijker kun je eenvoudig kiezen voor de beste begrafenisverzekering op prijs en kwaliteit. Natuurlijk kun je ook eenvoudig de prijzen van alle verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je  simpelweg gaan voor de goedkoopste uitvaartverzekering. Uiteraard is dit wel afhankelijk van je leeftijd, je wensen en bijvoorbeeld het aantal mee te verzekeren kinderen in je verzekering.

 

 “Vergelijk eenvoudig de prijzen van alle verzekeraars.”

Onze top 3 begrafenisverzekeringen is gebaseerd op de maandpremie, de voor- en nadelen en de ervaringen van consumenten met deze uitvaartverzekeringen. Zo hoef je zelf niet te kiezen, maar is de keus al voor je gemaakt! Het is het belangrijkst om je persoonlijke wensen voorop te stellen, zo vind je vast en zeker de begrafenisverzekering die het best bij je past. Neem altijd de tijd die je nodig hebt tijdens het vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en kom je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

uitvaartverzekering goedkoopste  

Aandachtspunten begrafenisverzekering vergelijken

Een voor de hand liggende factor is de premie van de uitvaartverzekering. Deze wordt met name bepaald aan de hand van de leeftijd van de aanvrager, maar ook op basis van de dekking. De begrafenisverzekering met de laagste premie is daarom niet per definitie de beste optie voor jou persoonlijk. Kijk dan ook niet puur naar de goedkoopste uitvaartverzekering, maar houdt rekening met alle factoren die jij belangrijk vindt bij een uitvaart.

Vergelijk de premie van diverse begrafenisverzekeraars  alleen wanneer het dekkingsbedrag gelijk of vrijwel gelijk is. Ga je een uitverzekering vergelijken met andere verzekeringen, neem dan altijd de volgende drie factoren mee in je vergelijking:

 

1. Dekkingsgraad

Bij een begrafenisverzekering waarin diensten worden verzekerd, kan het per verzekeraar verschillen welke diensten dit precies zijn. Standaard gedekte diensten zijn onder meer de zaalhuur voor de dienst, een standaardkist en een rouwwagen.

Zaken die niet bij iedere verzekeraar gedekt worden zijn onder meer een rechtsbijstandsdekking en een ongevallenvergoeding. Ook kunnen er verschillen bestaat in de beschikbare catering tijdens de uitvaart, de rouwdruk en het maximale aantal gasten op de uitvaart.

Neem deze factoren mee bij het vergelijken van uitvaartverzekeringen. Alle begrafenisverzekeringsmaatschappijen hebben op de website (beschikbaar via de links hierboven) een beknopt overzicht van hun polisvoorwaarden. Hiermee kun je op één oogopslag zien wat er verwacht kan worden van de geleverde diensten per verzekeraar.

 

2. Indexatie

Een erg belangrijke factor bij het vergelijken van begrafenisverzekeringen is of deze geïndexeerd is. Indexatie wil zeggen dat de begrafenisverzekering waardevast is. Omdat een uitvaartverzekering in veel gevallen decennia voor het overlijden al wordt afgesloten, is dit essentieel.

Door onder meer inflatie is € 8000,00 op het moment van afsluiten meer waard dan na tientallen jaren, wanneer de verzekerde overlijdt. Met indexatie wordt onder meer voor inflatie gecorrigeerd, waardoor de waarde die een verzekering op het moment van afsluiten representeert ook na vele jaren nog gelijk is.

Hoewel de meeste uitvaartverzekeraars  de verzekering altijd indexeren, is het niet onverstandig dit nog te controleren per uitvaartverzekering. Bij sommige uitvaartverzekeraars kun je zelf kiezen of de verzekering geïndexeerd moet worden. Houd er rekening mee dat indexering ook betekent dat de premie periodiek verhoogd wordt. Deze stijging gaat in theorie echter gelijk op met salarisstijgingen die compenseren voor inflatie.

 

3. Aanpasbaarheid

Sluit je als twintigjarige een begrafenisverzekering af, dan weet je waarschijnlijk nog niet exact wat voor type uitvaart je wilt over vele tientallen jaren. Ook kunnen je wensen in de loop der tijd veranderen. Om er zeker van te zijn dat de uitvaartverzekering altijd aansluit bij je wensen, is het goed om te letten op de mogelijkheid tot aanpassingen die de verzekeraar biedt.

Bij sommige begrafenisverzekeringsmaatschappijen is het maken van aanpassingen lastiger dan bij andere verzekeraars. Ga je een uitvaartverzekering vergelijken met andere verzekeringen, bekijk dan de polisvoorwaarden om meer te weten te komen over de mogelijkheid tot aanpassingen. In veel gevallen kan de dekking in hoge mate gepersonaliseerd worden. Wel kan dit gepaard gaan met een verhoging van de premie, bijvoorbeeld wanneer het maximale aantal gasten op de uitvaart uitgebreid moet worden.

 

[su_button url=”/” target=”self” style=”default” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” onclick=”” rel=”” title=”Delta Lloyd Uitvaartverzekering” id=”” class=””]Nu 121 Uitvaartverzekeringen Vergelijken? Klik Hier![/su_button]

Laatste berichten over Delta Lloyd Uitvaartverzekering

[su_posts posts_per_page=”6″ orderby=”rand”]